Partnereknek

Épületgépészeti kivitelezőként, szerelőként tevékenykedik? Szívesen lenne a partnerünk? Mindössze három egyszerű lépésben csatlakozhat partnereink köréhez!


Miért érdemes partneri szerződést kötni velünk?
A nálunk rendelt termékek árából nagy tételben vásárló partnereink számára kedvezményt biztosítunk.
Épületgépészeti munkáihoz mindent egy helyen beszerezhet nálunk.
Az általunk forgalmazott árucsoportok garantáltan szabványoknak, előírásoknak megfelelő, megbízható, komoly háttérrel rendelkező gyártók bevizsgált termékei.
Egyszerűen, gyorsan leadhatja rendelését webáruházunkban.
Több mint 9000 m2-es raktárral rendelkezünk, így a termékek jelentős részét szinte azonnal, raktárról tudjuk szállítani.
Mestereknek szóló webáruházunkban akár késő este, otthonról is leadhatja rendelését.
Regisztrált partnereink egyéni kedvezményekkel vásárolhatnak online mester.szerelvenybolt.hu áruházunkban.

A partneri megállapodás folyamata:
Lépjen be a https://mester.szerelvenybolt.hu/hu-hu/contact-us oldalra, és adja meg a következő adatokat:
a) Vállalat neve
b) Vezetéknév
c) Keresztnév
d) E-mail cím
e) Telefonszám
f) Megjegyzés: Itt adhatja meg, hogy vállalata kivitelezéssel vagy kereskedelemmel foglalkozik, mióta működik, hol található a székhelye, illetve telephelye, és minden egyéb, az együttműködés szempontjából fontos információt is itt oszthat meg velünk.
Az e-mail beérkezése után válaszlevélben elküldjük Önnek a Szállítási Keretszerződést. Ezt kitöltve, aláírva 2 példányban küldje vissza a vállalkozási formának megfelelő dokumentációk másolatának mellékelésével! Ha kényelmesebb, a kitöltött szerződést bármelyik üzletünkben, személyesen is leadhatja.
A kitöltött keretszerződést aláírjuk, és egy példányt visszapostázunk az Ön által megadott levelezési címre, és létrehozzuk hozzáférését webáruházunkhoz. Ettől kezdve akár online, akár személyesen, bármely üzletünkben partneri kedvezménnyel vásárolhat!

A partnerré válás feltételei:
Bármely épületgépészettel foglalkozó kivitelező vállalkozás csatlakozhat partnereink köréhez.

Kivitelező: Kivitelezéssel, szereléssel, megvalósítással foglalkozó vállalkozás.
Kereskedő: Olyan vállalkozás, amely bolti kereskedelem keretében értékesíti a Szerelvényboltnál vásárolt termékeket. Partnereink körében a hagyományos üzletek mellett a webáruházakat is örömmel látjuk. Kereskedő partnereink számára a nagyker.szerelvenybolt.hu felületet javasoljuk.
Legyen a partnerünk! A folyamat elindításához kattintson ide!