Karrier

Szerelvénybolt Kft. - „Ahol érték az ember”

Kedves leendő Munkatársunk!

Engedd meg, hogy közelebbről is megmutassuk a Szerelvénybolt Kft. márkanév mögött rejlő értékeket és a vállalatunknál lévő munkalehetőségeket.

Cégünk 1993-ban családi vállalkozásként alakult Kecskeméten, melynek értékeit és alapelveit a mai napig magában hordozza a cég irányítását végző vezetőség. Mára az ország több mint 6 pontján rendelkezünk telephellyel, illetve sikeres webáruházat üzemeltetünk az online vásárlók számára. Az elmúlt évek eredményeinek és sikereinek köszönhetően folyamatosan bővül vállalatunk, ezért nagyon nagy szeretettel várjuk új munkatársak jelentkezését.

Jelenleg az oldal alján található munkakörökbe keresünk új embereket.

Miért szeretnek munkatársaink a Szerelvénybolt Kft-nél dolgozni?

  • Fontos számunkra, hogy dolgozóink biztonságban érezzék magukat, ezért fix havi fizetést biztosítunk, melyet mindig pontosan, hónap elején megkapnak munkatársaink.
  • Számos felhasználási módban, akár készpénzben is kérhető cafeteriát biztosítunk a havi jövedelem részeként.
  • Megbecsüljük munkatársainkat, igyekszünk számukra olyan munkakörülményeket biztosítani, melyben jól érzik magukat, és amelyek a harmonikus magánélettel és családi élettel is összeegyeztethetők.
  • Támogatjuk munkatársainkat a szakmai jellegű fejlődésben és előrelépésben, a nálunk dolgozók szakmai képzéseken vehetnek részt, és érdemeik alapján előrelépési lehetőséget kapnak a cégen belül.
  • Nyitottak vagyunk egymás észrevételeire és problémáira, mert hiszünk benne, hogy a közösen megoldott kihívások erősítik cégünket és csapatunk összetartozását.

Ha Te is úgy érzed, hogy szívesen dolgoznál egy olyan 100%-ban magyar tulajdonú, stabil, megbízható vállalatnál, ahol fontos vagy a munkatársak és a vezetés számára, munkádat értéknek tekintik, és megfelelően honorálják, akkor jelentkezz hozzánk alábbi nyitott pozíciónk valamelyikére!

Állásajánlataink

BUDAÖRS

Épületgépészeti értékesítő munkatársat keresünk - Jelentkezéshez kattints ide

KECSKEMÉT

Raktáros munkatársat keresünk - Jelentkezéshez kattints ide

Energetikai auditor munkatársat keresünk - Jelentkezéshez kattints ide

VECSÉS - LOGISZTIKAI KÖZPONT

Raktáros munkatársat keresünk - Jelentkezéshez kattints ide

Vecsés és vonzáskörzetéből targonca jogosítvánnyal rendelkező raktáros munkatársakat keresünk vecsési logisztikai központunkba állandó délutános munkakörbe - Jelentkezéshez kattints ide

GYŐR

Épületgépészeti értékesítő munkatársat keresünk - Jelentkezéshez kattints ide