Bemutatkozás

Tisztelt Mesterek, Szerelők, Kivitelezők, Vállalkozók jelenlegi és leendő partnereink. Köszönjük, hogy megtisztelnek azzal, hogy elolvassák, illetve végig nézik a bemutatkozó anyagunkat. Reméljük felkeltettük érdeklődésüket a Szerelvénybolt Kft. iránt és a közeljövőben vásárló partnereink között tudhatjuk Önöket.

Rólunk

100%-ban magyar tulajdonú épületgépészeti kis- és nagykereskedőként közel 30 éve nyújtunk egyedi igényekre szabott megoldásokat ügyfeleinknek víz-, gáz- vagy fűtésrendszer kiépítésében, illetve szaniterek és burkolatok területén. Magyarország egyik legnagyobb Ariston valamint HAKA ötrétegű csövek és az Effebi golyós csapok és Install márkanevű épületgépészeti termékek forgalmazójaként működünk, emellett több tucat márkát meghaladó kínálattal, több mint 30 000 épületgépészeti termékkel szolgáljuk ki vásárlóinkat, partnereinket. Több mint 100 hazai és nemzetközi gyártók, illetve beszállítók termékeit kínáljuk. Szakképzett munkatársaink egyedi, személyre szabott ügyfélkezelést biztosítanak. Célunk, hogy a már szerződött és megelégedett partnerünk mellé Önök is csatlakozzanak, hogy közösen üzletileg sikeresek legyünk.


Amiért érdemes a Szerelvénybolt Kft.-vel együttműködni:

 • Kiemelt figyelem, közvetlen elérhetőség, gyors reagálás
  Gyorsan, rugalmasan, segítőkészen reagálunk kérdéseire legyen szó a készletállományról, árról, kiszállításról, beszerzési határidőről, vagy bármi hasonló jellegű információról. Emellett minden eladási pontunkon elkülönített tárgyalási hellyel, meeting ponttal várjuk szerelőinket, üzleti partnereinket. Szerződött szerelő, vállalkozó partnereink részére ingyenesen, 48 órán belül összeállítjuk az árajánlatot.
 • Stabil, nagy volumenű raktárkészlet, vidéki elérhetőség
  Jelenleg országszerte 6 áruházban Budapesten, Budaörsön, Soroksáron, Dunakeszin, Kecskeméten és Győrött, összesen több mint 18 000 m2 raktár-és üzletterülettel szolgáljuk ki vásárlóinkat.
 • Aktualitások, hírek, kedvezmények első kézből
  Partnereink folyamatos tájékoztatást kapnak e-mailen keresztül a legújabb akciókról, szakmai előadásokról, új termékekről és rendezvényekről. Így biztosan nem maradnak le a szakma újdonságairól.
 • Folyamatos fórumot biztosítunk a szerelőknek, kivitelezőknek
  Szerelői reggeli eseménysorozatunk során az épületgépészeti szakma szakértő gyártóit és ezen a területen tevékenykedő partnereinket, vásárlóinkat hozzuk össze egy finom, közös reggeli keretében. Az események során partnereinknek a szakma újdonságaiba nyújtunk betekintést, segítjük a kapcsolatépítést, információáramlást. Kiállítóink készségesen válaszolnak minden kérdésre, bemutatják termékújdonságaikat, megoldásaikat. A szerelői reggelit minden hónap utolsó szerdáján, több helyszínen, a reggeli órákban rendezzük meg. Az aktuális kiállítók és a szerelői reggelinek helyszínt biztosító áruházaink hónapról hónapra változhatnak. A pontos előadókat, helyszíneket és időpontokat itt tekintheti meg: http://reggeli.szerelvenybolt.hu/
 • További kedvezmények
  Folyamatos akcióink és promócióink mellett szerszám, csavar, kötőelem és hasonló termékek vásárlása esetén szerelői kedvezményt biztosítunk a Mesterközponton keresztül. A pontos termékkínálat az alábbi weboldalon érhető el: www.mesterkozpont.hu
 • Szerződött partnereink részére csökkentett áron kínálunk szereléshez szükséges termékeket
 • Nincs vásárlási kényszer
  A szerződés megkötésével semminemű vásárlási kényszer nincs. A leírt szolgáltatások, lehetőségek és információk vásárlás nélkül is a rendelkezésére állnak.


Amiket az együttműködésről, vásárlásról tudni érdemes

 • Nettó 2,5 millió Ft alatti árajánlatkérés az alábbi elérhetőségeinken keresztül lehetséges:
  6000 Kecskemét, Ceglédi út 38.
  Boltvezető: Sándor Tibor 30/3062964
  Helyettes: Miskolczi Tibor 30/8513394
  mester.kecskemet@szerelvenybolt.hu

  1103 Budapest, Gyömrői út 76.
  Boltvezető: Csepi József 30/369-3002
  Helyettes: Molnár-Szabó Marianna 30/424-7903
  mester.budapest@szerelvenybolt.hu

  2040 Budaörs, Sport u. 1.
  Boltvezető: Kovács Norbert 30/239-3462
  Helyettes: Kránitz Gergely 30/337-6814
  mester.budaors@szerelvenybolt.hu

  1237 Budapest, Bevásárló u. 2.
  Boltvezető: Ábrahám János 30/266-2445
  Helyettes: Arouh Péter 30/171-8973
  mester.soroksar@szerelvenybolt.hu

  2120 Dunakeszi, Pallag u. 11.
  Boltvezető: Domokos István 30/252-4393
  mester.dunakeszi@szerelvenybolt.hu

  9027 Győr, Budai út 2.
  Boltvezető: Botka Péter 30/489-5501
  Helyettes: Pataki László 96/204-121
  mester.gyor@szerelvenybolt.hu

 

 • Árajánlatkérés nettó 2,5 millió Ft felett (társasház, egyéb beruházások stb.) az alábbi elérhetőségen keresztül lehetséges:
  2220 Vecsés, Üllői út 807 B. C. épület
  Csoportvezető: Molnár Tamás 30/560-8801
  molnar.tamas@szerelvenybolt.hu

  Partner referens:
  Kotroczó Tamás 30/480-1382
  Partner referens: Fülöp Ildikó 30/265-0410

 • Készpénzes vásárlás esetén is az eladási pontokban a regisztrációs adatlap kitöltése és az ÁSZF aláírása után, a vásárlói kód és ahhoz tartozó kedvezmények feltöltésével jogosulttá válik minden általunk nyújtott kedvezményre.


Halasztott, átutalásos fizetés is lehetséges, melynek feltétele a szerződéskötés. Ehhez az eladási pontokon regisztrációs adatlap kitöltése vagy a vecsési központba a regisztrációs adatlap beküldése szükséges. A hitelkeret meghatározásához nélkülözhetetlen információk megadása után a vevőkód mellé kerül be a hitelkeret nagysága, a fizetési határidő és a kedvezmények százalékos értéke.

A regisztrációs adatlap itt érhető:
http://szerzodes.szerelvenybolt.hu/regisztracios%20_lap.pdf

Vecsési központunk szerződéskötéses ügyintézője: Zelenka Ibolya, akit az alábbi elérhetőségeken kereshet meg: zelenka.ibolya@szerelvenybolt.hu, 30/175-5513

Szerződött partnereink részére a hitelkeret erejéig szállítólevélre elvitt árut minden hónap 15-én és 30-án számlázzuk ki.


További információért látogasson el weboldalunkra:
www.szerelvenybolt.hu
www.haka.hu
www.effebi.hu

Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén: https://szerelvenybolt.hu/elerhetosegeink-budapest-budaors-soroksar-dunakeszi-kecskemet

Köszönjük, hogy időt szánt ránk és elolvasta levelünket. Várjuk Önt is szerelői partnereink népes csapatába!

Üdvözlettel és minden jót kívánva:

Szerelvénybolt Kft. csapata