Tartalom átugrása

Épületgépészeti Évindító Információs Nap

19 Jan 2024

2024. január 31-én, szerdán rendezi meg a Magyar Épületgépészek Szövetsége (MÉGSZ) a START 2024 – Épületgépészeti Évindító Információs Napot a Lurdy Házban.

A rendezvényen négy teremben öt tematikus szakmai program zajlik majd, a konferenciatermek közös előterében pedig találkozhattok velünk is mint szakmai kiállítóval. Képviseltetjük magunkat a HakaTherm, Effebi, Install és a Terralux márkákkal.

A rendezvény főprogramja az Energiahatékonyság és komfort 2024 konferencia, amelyen az épületgépészet legújabb trendjeiről és megoldásairól hallhatunk előadásokat. A konferencia témái között szerepel többek között az energiahatékonysági szabályozások, az intelligens épületgépészet, a hűtéstechnika, a légtechnika és a komforttechnika.

A rendezvényre való belépés díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A BPMK és a HKVSZ továbbképzések kivételével a konferenciákon való részvétel is díjmentes.

Jelentkezési határidő: január 26., péntek, 17.00 óra.

A rendezvény célja, hogy az épületgépészetben dolgozó szakemberek számára lehetőséget nyújtson a szakmai naprakészség megőrzésére, az új trendek megismerésére és a kapcsolatépítésre.

Gyere el és tedd fel nekünk kérdéseid a HakaTherm, Effebi, Install és a Terralux termékekkel vagy a piac aktuális változásáról! 

További részletek: start.megsz.hu

Előző
Következő

Sikeresen feliratkoztál a hírlevelünkre!

Az e-mail cím már foglalt!

Csomagajánlat

Termékváltozat választása

Módosítás
Back In Stock Notification
Általános Szerződési Feltételek
What is Lorem Ipsum? Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum. Why do we use it? It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for 'lorem ipsum' will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).
this is just a warning
Bejelentkezés
Kosaram
0 termék