Ravak Classic cl falsík alatti csapt. váltóval R-boxhoz 065.00

Cikkszám RAVAK-X070088
Ravak Classic falba süllyesztett csaptelep CL 065.00 A Ravak az 1991-es alapítása óta a f ürdőszobai termékek egyik legelismertebb gyártója lett Közép- és Kelet-Európában. Termékei között mi ndent megtalálhat, amire egy fürdőszobához szüksége lehet: számos termékcsalád kínál zuhanyajtókat,
Ezt a terméket jelenleg nem lehet megrendelni.
Leírás

Ravak Classic falba süllyesztett csaptelep CL 065.00

A Ravak az 1991-es alapítása óta a f ürdőszobai termékek egyik legelismertebb gyártója lett Közép- és Kelet-Európában. Termékei között mi ndent megtalálhat, amire egy fürdőszobához szüksége lehet: számos termékcsalád kínál zuhanyajtókat, -kabinokat és -tálcákat, mosdókat, fürdőkádakat, csaptelepeket, valamint fürdőszobabútorokat, melyek nem csak esztétikusak, de megbízhatóak és praktikusak is.

A Ravak termékcsaládok mosdó-, moso gató-, kád-, zuhany- és bidé csaptelepeket is kínálnak, melyek között biztosan megtalálja az Önnek l eginkább megfelelőt. A csaptelepek kiváló minőségű sárgarézből készülnek, a kerámia kartusokat pedig több mint 700.000 nyitásra tesztelték, ezzel garantálva legalább 30 éves élettartamukat. A design h armonizálása érdekében kombinálja a csaptelepet a Classic koncepció más elemeivel, például Ravak Cla ssic mosdóval, Ravak SB Classic szekrénnyel, Ravak Classic fürdőkáddal. A krómozott Ravak csaptelepe k kiválóan tisztíthatóak a Ravak Cleaner Chrome tisztítószerrel vagy más, nem agresszív tisztítószer rel.

Vélemények (0)
Még nem érkezett vélemény.
    Betöltés
    Betöltés