Ravak 10° SB 450 fürdőszobai fali szekrény fehér

Cikkszám RAVAK-X000000751
Ravak SB 10º 450 faliszekrény A Ravak az 1991-es alapítása óta a fürdőszobai termékek egy ik legelismertebb gyártója lett Közép- és Kelet-Európában. Termékei között mindent megtalálhat, amir e egy fürdőszobához szüksége lehet: számos termékcsalád kínál zuhanyajtókat, -kabinokat és -tálcákat ,
Ezt a terméket jelenleg nem lehet megrendelni.
Leírás

Ravak SB 10º 450 faliszekrény

A Ravak az 1991-es alapítása óta a fürdőszobai termékek egy ik legelismertebb gyártója lett Közép- és Kelet-Európában. Termékei között mindent megtalálhat, amir e egy fürdőszobához szüksége lehet: számos termékcsalád kínál zuhanyajtókat, -kabinokat és -tálcákat , mosdókat, fürdőkádakat, csaptelepeket, valamint fürdőszobabútorokat, melyek nem csak esztétikusak, de megbízhatóak és praktikusak is.

A mosdó alatti szekrények nem csak esztétikusabbá és egysé gesebbé teszik a fürdőszoba megjelenését, hanem bőséges tárolóhelyet is biztosítanak. A Ravak bútoro k kiváló minőségű alapanyagból készülnek, többek között Blum hidraulikus teleszkóppal, Salica pántok kal és ütközőkkel, valamint Hettich sínnel lettek ellátva. Nem kell Önnek bajlódnia a bútorok összes zerelésével, hiszen azokat összeszerelt állapotban szállítjuk. Az SB 10º 450 faliszekrény fényes feh ér, fényes szürke és sötét dió színben is megvásárolható.

Vélemények (0)
Még nem érkezett vélemény.
    Betöltés
    Betöltés